Over ons

 
All About Beauty is geopend in November 2008. De eigenaresse heeft een hoge school opleiding aan de dansacademie te Rotterdam gevolgd. Tijdens deze opleiding heeft ze de mogelijkheden en onmogelijkheden van het menselijk lichaam leren ontdekken. Na de dansacademie heeft ze een professionele opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd en na een aantal jaren praktische ervaring te hebben opgedaan in diverse schoonheidssalons is ze in 2008 aan een eigen bedrijf begonnen.

De salon is ingericht in een stijl die huiselijkheid en gezelligheid uitstraalt. Koffie & thee staan altijd klaar en er is altijd gelegenheid om te ontspannen voor en tijdens de behandeling.

In 2012 is All About Beauty genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award. Na diverse vak jury beoordelingen en mystery guests behoorde All About Beauty uiteindelijk tot de beste 5 salons in Nederland. U bent dus op het juiste adres!

Om zeker te zijn van een plaats in de agenda kunt u het beste tijdig een behandeling in laten plannen. Dit kunt u het beste doen via telefoon nummer: 010 – 404 65 42 U kunt tevens ook altijd terecht voor een leuk ingepakte kadobon of voor losse verkoop van de producten van DermaQuest, Decléor of Lycogel. We accepteren ook Kadobonnen van de Anbos en Beauty-bon.

Loop maar eens binnen er ervaar het zelf:

Feel the difference!