Verrijken, vernieuwen, verbeteren met een fruitzuurpeeling

U wilt optimaal resultaat en geen zin om lang in de behandelstoel te liggen? De DermaPeels bieden de gulden middenweg. Onze Essentials DermaFacials en DermaPeels zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn uit krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw huid voorzien. Wij adviseren u graag welke combinatiebehandelingen voor uw huid het meest geschikt zijn.

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Resultaat Welke Essentials Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Essentials DermaPeeling behandelingen zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest huidspecialisten.

Hoe werkt een Essentials DermaPeeling behandeling?

Bij een Essenitals DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

  • Stap 1: Reinigen
  • Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Essentials DermaPeelings
  • Stap 3: Essentials DermaPeeling
  • Stap 4: Kalmerend DermaMasker
  • Stap 5: DermaQuest huidverbeterende producten
  • Stap 6: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Doet een Essentials DermaPeeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Essentials DermaPeeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw DermaQuest specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Essentials DermaPeeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Essentials DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, er wordt Lycogel Camouflage bij u aangebracht na de treatment zodat er niet zichtbaar is dat u rood bent. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest specialist nauwkeurig opvolgt voor optimaal resultaat.

Beschikbare Essentials DermaPeeling behandelingen:

Acne Control Essentials DermaPeeling
Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen. Essential DermaPeeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Glycolic Peel.

Extra Energy Essentials DermaPeeling
Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender. Essential DermaPeeling mogelijkheden: Alpha Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Daily Balance Essentials DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid.

Skin Boost Essentials DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.

Super Sensitive Essentials DermaPeeling
Een superzachte, maar effectieve peelbehandeling om de weerstand van de overgevoelige huid te verhogen.

.