DermaFrac: de nieuwste technologie

All About Beauty heeft recent geïnvesteerd in de nieuwste technology op het gebied van medische microdermabrasie apparatuur van Genesis Biosystems. DermaFrac™ is een gepatenteerd, dermaal microneedle-apparaat waarmee een huidspecialist gelijktijdig samengestelde ingrediënten pijnvrij kan toedienen, zonder herstelperiode. DermaFrac™ tilt microneedling naar een nieuw niveau. Door de combinatie van de nauwkeurig afgestemde naald penetratie en de ongekende infusiecapaciteit, creëert DermaFrac™ microkanalen in de dermale laag waarbij tegelijkertijd een product in deze belangrijke huid laag worden ingebracht. DermaFrac™ gebruikt een unieke combinatie van technieken waardoor een geautomatiseerde methode van microneedling samengaat met een onmiddellijke afgifte van o.a. een krachtig antiverouderingsserum met peptiden.

Het DermaFrac™ precisieapparaat trekt de huid vacuüm in contact met honderden micronaalden die pijnloos door de epidermis in de papillaire laag dringen. Het vacuüm zorgt er voor dat de naald de huid volledig en gelijkmatig binnendringt, en kan worden aangepast voor een nog effectievere behandeling. De micronaalden van DermaFrac™ creëren kanalen waar door het serum, met actieve werkstoffen, in de huid gebracht wordt.

Wat houdt een DermaFrac ™behandeling in?

De DermaFrac behandeling combineert 3 behandelingen in 1 namelijk; microneedling therapie, vacuüm en het insluizen van actieve ingrediënten. Door gebruik van vacuüm wordt de huid in het mondstuk gezogen en in contact gebracht met honderden kleine naaldjes die de opperhuid en de onderste huidlaag binnendringen. Hierdoor ontstaan er kleine kanalen waar meteen de actieve werkstoffen ingebracht worden middels het handstuk. Deze ingrediënten komen daar in de huid waar het, het meeste effect heeft op het natuurlijke vernieuwingsproces: De onderste huidlaag.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is praktisch pijnloos. Dit kan variëren per persoon.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur (in overleg met de schoonheidsspecialiste afhandelijk van huid situatie)

Is het geschikt voor mijn huid?

Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid en voor elke leeftijd. (uitgezonderd actieve acne, eczeem of ontstoken huid). Uiteraard bekijkt de schoonheidsspecialiste eerst uw huid en maakt samen met u een behandelplan op.

DermaFrac Apparaat
DermaFrac Apparaat